Miért olyan hihetetlen, hogy kinyomom a 200at?
Figyelt kérdés
Másik kérdésnél említettem, hogy kinyomom a 200at és senki nem hitt nekem. Ez tényleg ekkora szenzáció? Kis terembe járok, nem vagyunk sokan, azt mégis majdnem mindenki kinyomja a 200at, aki nem kezdő.2020. júl. 3. 08:27
1/39 anonim válasza:
Dehogy nagy dolog. Nekem is siman megy. Sot, 200 al mar kezdokent is siman nyomtam.
2/39 anonim válasza:
Mit takar a kinyomás? Lábtolón is ki lehet nyomni, az nem nagy cucc. Egyenes pados fekve nyomásra gondolsz, szabad súllyal?
3/39 anonim válasza:
200 kiscsirkét, 200 gramm fekáliát? Mit nyomsz ki?
4/39 anonim válasza:
Nem az volt a baj, hogy azt mondtad, hogy kinyomod, hanem az, hogy azt állítottad, hogy idegből ledobtad a fekvenyomópadon fekve. Aztán kérésre sem magyaráztad el, hogy ezt mégis hogyan.
Tehát az volt a baj, hogy hazudtál.
5/39 anonim válasza:
Én 345kg-t nyomok ki. Ment volna több is ha a legutóbbi versenyemen nem pakolták volna félre a rudat.
6/39 anonim válasza:
Viccet félre. 200al fekve nyomni az ügyes.
8/39 anonim válasza:
Kit érdekel? Testépítés kategória, nem erőemelés.
9/39 A kérdező kommentje:
Fekvenyomásra értettem természetesen. Lábtolón a 200 az nevetségesen kevés.
Nem vagyok erőemelő, testépítő vagyok. És igen, volt amikor idegből a földhöz vágtam, mert nem lehetetlen.
2020. júl. 3. 15:22
10/39 anonim válasza:
Mekkora egy szellemi toprongy vagy te! Még jó, hogy a testépítők 99%-a normálisabb nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!