Hihetetlen emberek is léteznek?
Sziasztok
Először is nem is tudom, hogy hogyan kezdjek bele. Sok terembe jártam, benne vagyok a tesztoszteron csoportban is FB meg csomó gyúrost látok / ismerek.
Van olyan ember, nem értem, hogy földönkívűli az illető-e ? (viccesen jegyeztem meg)
Szerintem 1 kerek év alatt felpakolt magára vagy 8 kg izmot, naturálba nyomja az illető, semmi cucc.
Nem hiper szálkás, nincs durva erőszintje, csak naturál keretek közt, az sem különleges vagy kiemelkedő.
Ami a legdurvább az az izomformák meg eloszlás. Olyan szépelesek a vállai és mondhatni kerekek meg a melle és b..ott nagy háta van a palinak de a csuklya nagyon szépen látszik hátulról.
Lábra is szépen edz.
Még a terem edzők is beszélték, hogy már első évben cuccal kezd vagy mi a helyzet, versenyzőnek szuper lenne, míg meg nem ismerték és én is. A pali volt kajakozó volt, most testépít, de hihetetlen genetika és az az arányosság, nem hiszek a szememnek, hogy azt 1 év alatt rakta össze.
Veletek volt ilyensmi ? Vagy ismerősötök ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!