Mr. Olympián soha nem lesz magyar sportolo? Miért ennyire lehetetlen elérni azt a szintet? Hihetetlen hogy még sose volt magyar a testépités csucseseményén.
borzasztóan sokösszetevős:
- pénz
- szponzor
- normális angolul normálisan tudó manager , aki nem veri át és húzza le szerencsétlen profi sportolónkat
- technikai feltételek - /a szponzor sem fizet ám feltétlen mindent, és élni is kell valamiből odakint/
A profi kártya után profi versenyeket is illenék nyerni, és ha lehet nem egyet, kettőt, egy magyar már volt kint, szóval nem lehetetlen, de nem is hétköznapi, a Mr O., és doppingban sem ott tartunk, ott már olyan géndopping és egyéb eléggé fejlett technikákat alkalmaznak ami itthon kb 15 20 év múlva lesz elérhető, én ebben biztos vagyok, nem tudom ezt , de sejtem hogy így van.
Sokan nem hallottak róla,de Szkalak Kálmán az 5helyezett volt az igazi mr olimpián,nem is akarmilyen mezőnyben.
Másik erdekessége a dolognak,hogy vitatott volt a bírói döntés.
Kálmánunk ugyanis megpróbálta egyesíteni a szövetségeket,ezért az IFBB nel állítólag megromlott a viszonya a vezetőséggel.Weiderék pedig nem nagyon kedvelték e miatt,és úgymond levették rola a kezüket.Ez meg tudvalevő,hogy mit jelentett,annak tükreben ugye,hogy nem egyszer voltak elég érdekes helyezések a mr olimpian.Persze sokan azt mondják ez csupán diplomácia.Hogy ezért nem ért el jobb helyezést,vagy masért,ki tudja.
Tény,hogy ikonikus póza maig kuriózum.
A méltatlan döntes miatt a végén bedobta a keresztre feszített pózát,mintegy utalva rá,hogy őt bizony itt elkaszálták,megfeszítették.
Hogy-hogy ki lett emelve ennyi idő után?
Amúgy a témába vágó videó, szó esik a Mr. Olympiáról is: [link]
Csak viszonyítás kepen, ausztriában asztalosként 1.5millát kapok kézhez havonta...
Otthon 150.000ret kaptam, na ugyan ez vonatkozik minden szakmára, minden sportágra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!