Egy hétköznapi embernek lehetetlen elérni ilyen formát?
1,93 magas azt hittem van v 90 pár kiló, és azt olvastam, hogy 100 kiló, és itt írták valahol, hogy magasság -100 a megfelelő súly, de ha ki van "gyúrva" valaki, akkor is még csak +4-5 kiló ahhoz képest.
A magasság -100 egy baromság. Szerinted mindenkinek egyforma a csontozata, izomzata?
A forma egyébként simán hozható, persze edzeni és enni kell rendesen. A kigyúrttól mondjuk messze van.
Nem baromság a naturálban szálkásan elérhető: testmagasság cm- 100 plusz pár kg. A pár kg már kiadja a csontozati különbségeket is. Eleve pár kg lehet egy vékony és egy vastag csontozatú csonttömege között. Nem bunkóságból írtam, csak vélemény.
A linkelt képen a faszi nem brutál izmos, van kis mellizom és has, de kb ennyi. A karja nagyon vékony. Ez még elérhető forma, persze genetikafüggő is. Nem mindenki lehet ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!