Mit tegyek? Már nem tudom
Nem biztos hogy konkrétan híznod kellene, zsírban szerintem semmiképp, de szerintem te inkább izmosodni szeretnél. Ehhez pedig nem kell zsírossá tömegelned magad, elég odafigyelni a fehérje beviteledre, ez legyen mindennap konstansan kb 2-2,5g/testsúly kilogramm és arra hogy ne legyél Kcal deficitben+végezz rendszeres súlyzós testépítő edzést. Kövess olyan edzestervet ahol minden izmot heti 2* legalább megterhelsz, de kezdőként eleinte teljes testes edzést javaslok heti 3*, magas ismétlés számokkal kezdetben hogy kialakuljon a megfelelő agy-izom kapcsolat, megérezd hogy mikor melyik izmod dolgozik. Később aztán lehet bontottabban, nagyobb súllyal. Étkezés terén a szénhidrát zsír arányt neked kell kitapasztalni. Teljes kiőrlésű tészták/gabonák, rizs, bulgur, kuszkusz, (edes)burgonya, hajdina, huvelyesek a ch, magvak, tojassargaja, kokuszzsir, olívaolaj, omega 3 a zsír, csirekmell, pulykamell, tengeri herkentyuk, halak,tojás,túró esetleg marha a fehérje források, és mindig fogyassz sok zöldséget plusz napi 3-4 liter víz ajánlott.
Sajnos így látatlanban elég nehéz pontos kcal bevitelt,étrendet írni és beállítani hogy tomegelned/szalkasodnod/ testzsírt nagyjából tartva izmosodnod kellenne, de ha privatban kuldessz esetleg egy képet az alkatodrol akkor ebben is tudok segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!