Mit tegyek? Már nem tudom
Figyelt kérdés
Szóval 16 éves fiú vagyok. Szeretnék tömeget növelni, de nem nagyon megy. 55 kilogram vagyok, és 170 centiméter. Célom először a 65kg majd a 70kg lenne. Az lenne a kérdésem, hogy miket egyek, hogy hízzak? Mert próbálok több kalóriát bevinni de sajnos nem veszem észre a hízást. Másik kérdésem az lenne, hogy mellette sportoljak? Futás,erősítés,stb. Csak mert akkor nem fogom ledolgozni amit felszedek? Köszönöm a válaszokat! 16/F2020. júl. 20. 16:12
11/11 anonim válasza:
Kezdőként a heti 3* teljes testet javasoltam neki. Később, közép haladókent lehet tovább bontani, pl.: alsotest-felső test heti 4 alkalommal, természetesen lebontva a heti sorozatokat is eszerint két felé (mind a lab mind a felsőtest gyakorlatainál). Így a lab és felsotest is 2* kap egy héten de természetesen a volumen ugyanaz mintha 1* edzened, csak lebontva. Így ki tudjuk használni az izom protein szintezist, ami csak 2-3 nap, így ez optimálisabb lesz, naturalkent bizony erre is oda kell figyelni! Utána mehet ugyanezen analógia alapján Push-Pull-leg, vagy más 2-3 napos edzes rendszer, a lényeg hogy a regeneráció mellett a proteinszintezist is figyelembe vegyük. Természetesen szteroid használat mellett is jobb hipertrofiat lehet elérni ezzel a módszerrel, de ha valaki kemény kúrát tol, annak eleve sokkal jobb lesz a proteinszintezise, több fehérje fog alapból beépülni, így az ő fejlődésük eleve gyorsabb, látványosabb lesz. Naturál sportolóknak mindig sokkal több mindenre kell figyelni, hogy ideális fejlődésük legyen és ezt fent is tudjak tartani. Utolsónak; nem a volument tanácsoltam növelni, az ugyanannyi marad, csupán a frekvencia vagyis az edzések gyakorisága lett nagyobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!