Segít nekem valaki kiszámítani, hogy mennyi kalóriát és azon belül miből mennyit kellene egyek?
Figyelt kérdés
Izmosodni szeretnék főként a fenekemen és a combomon.. Van egy kis zsír is a hasamon, de tudom, hogy egyszerre izmot építeni és fogyni is nem lehet.
Most jelenleg 58 kg vagyok és 166 cm magas. Körülbelül egy éve edzek és már így is látok magamon változást, de sokszor volt olyan időszak, amikor pár hétre abba kellett hagynom. Arra figyelek mindig, hogy a fehérje kb.116 g körül legyen, de a szénhidráttal és a zsírral bajban vagyok..
23 éves lány vagyok egyébként
2020. júl. 19. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!