Vékonyként hogy "varázsoljak" magamnak kockahasat? Milyen gyakorlatokat csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék kezdeni valamit a vékonyságommal,valami kis izmot magamrarakni,első lépésnek a kockahasat választanám ;P. Nagyon alacsony a testtömegindexem. Semmi zsír nincs rajtam szinte. 48 kg vagyook (tudom gáz,de ez van,genetika). Ja,és fiú. Szóvaal,milyen gyakorlatokat ajánlanátok,a hasizom fejlesztéshez?2020. júl. 10. 16:08
1/5 anonim válasza:
A kockahas attol van, h nincs rajtad zsir.(vagy nagyon alacsony a tzs.) Illetve kell egy izmoa hasfal, de ez nem feltetele, csak jobban fog kinezni, igy ha nnem latszik meg a kockad, akkor nem eleg alacsony a tzs, etrend es kaloria mkinusz kene, de tovabbi fogyast en nem ajanlanek. Inkabb szedj fel egy par kilo izmot, es pucold le magad utanna. (Mondjuk egy 15kg ot, kb 1,5 ev)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Nekem látszanak a kockáim,akkor teljesen félrefogalmaztam,nem tudtam,hogy ennyit számít! Látszanak,ahogy mondod "látványosabbá" szeretném tenni,hogy jobban látszódjon! Ahhoz mit ajánlanál? :)
2020. júl. 10. 20:09
3/5 anonim válasza:
Ahhoz a hasfal erositeser, mint irtam. Plank, minden 3 oldalra, haspres, labemeles fuggeszkedve, egyszoval minden, ami has. De erdemes az antagonistakat (hatizonzatot/gerincmerevitoket) is edzeni melle.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! ^^
2020. júl. 11. 16:51
5/5 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok, elég vékony, 182 cm/56 kg, két hete kezdtem egy napi 5-6 perces Samsung Healthos edzést (5D-s hazisom edzés a neve).
Na a lényeg, már most kezdem észrevenni a fejlődést, de mostantól duplázom a gyakorlatokat, szóval határ a sixpackos ég. Ajánlom neked is, és sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!