Mennyi idő alatt lehet elérni egy ilyen testet?
Figyelt kérdés
Az alábbi testet mennyi idő alatt lehet elérni teljesen nulláról súlyzós edzéssel?
Lehetőleg hozzáértők válaszoljanak!
Magamról kép privátban!
19/F
2020. júl. 5. 20:20
31/36 anonim válasza:
Bocsi az offért.. Valaki foglalkozik versenyfelkeszítéssel? (privátban)
32/36 anonim válasza:
Mondjuk azt vegyétek figyelembe, hogy a srác alacsonynak nézki és a fejéhez képest milyen kicsi is a teste.
Nem egy masszív testépítőről beszélük, csak egy olyan emberről aki alacsony + jó a genetikája.
Plusz valószínűleg heteking diétázott, majd a lehető legjobban kidurrantotta az izmait a fotóhoz
Ha megnézitek rettenetesen pici a srác, egyedül a vállai tünnek nagynak, de sok embernek generikai adottság hogy az izmai úgy helyezkednek el, hogy előlről nagyobbnak tünnek a vállai.
Simán lehet hogy szed valamit, de nem mondató el egy kép alapján.
33/36 anonim válasza:
Nem natural a gyerek, próbáld ki, diéta vízhajtás ch töltés kox nélkül, vagy eres leszel de lapos, vagy valamennyire kerek de erezettség nélkül. Tudom miről beszélek, én kipróbáltam naturban is, koxxal is. Méretileg lehetsz ekkora kox nélkül simán, de ezt a keménységet erezettséget vízhajtóval se fogod tudni hozni, csak ha koxolsz. Lehetőség adott, aki nem hiszi próbálja ki magán.
34/36 anonim válasza:
Az izomtömeget el lehet érni, a szárazságot is nagyjából meg lehet közelíteni naturálba,de ehhez legalább 6 év edzés kell úgy hogy mindent jól csinálsz, viszont így kinézni nem fogsz tudni pontosan ezek ellenére mivel nem leszel ilyen telt,kerek,feszes,száraz mint aki szteroidokat használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!