Mennyi idő alatt lehet elérni egy ilyen testet?
Figyelt kérdés
Az alábbi testet mennyi idő alatt lehet elérni teljesen nulláról súlyzós edzéssel?
Lehetőleg hozzáértők válaszoljanak!
Magamról kép privátban!
19/F
2020. júl. 5. 20:20
1/36 anonim válasza:
Jöhet a kép. Annyit írj még, hogy hajlandó vagy szedni valamit?
2/36 anonim válasza:
Naturalban ilyen száraz nem leszel ekkora tömeggel ilyen kerek izmokkal.
3/36 anonim válasza:
A komplett formát, naturálban soha.
4/36 anonim válasza:
Skacok ne már..nektek minden lehetetlen.
Valóban egy komolyabb forma van a képen ami nem 2 hét de elérhető.
5/36 anonim válasza:
#4 Én 10 éve mozgom a testepites vilagaban, 6 eve maximalisan oda figyelek az etrendre es edzesre is. És te?
6/36 A kérdező kommentje:
Én sem gondoltam h ennyire lehetetlen, mert azért láttam már ettől jobb formákat is ( bàr ugye az alapanyag sem mindegy) de lehet hogy akkor ők sem naturalban tolják, bár én nem értek hozzá!
2020. júl. 5. 20:57
7/36 anonim válasza:
A fickó a kép előtt biztos bedurrantotta magát. Hétköznap ő sem ennyire szálkás.
8/36 anonim válasza:
Én csak 5 éve tolom. Nem tudom ez miért fontos ennyire. Ha egy ilyesmi forma nem jön össze akkor valamit elrontassz 10 év ide vagy oda.
9/36 anonim válasza:
Emberek elobb beismerik neked azt a legtobb esetben, hogy bu.zik. Hidd el, rengeteg ember van, akik tagadjak, olyanok is, akikrol meg sem mondanad, hogy edzenek egyaltalan. 10 eve mozgom a testepites vilagaban, probalkoztam en is eleget, de a kornyezetemet elnezve is mondhatom, ilyen szaraz format, ilyen jo izomtomeggel, ilyen izomkemenyseggel, ilyen teltseggel, ilyen erezettseggel, nem fogsz hozni. :D
10/36 anonim válasza:
8. Mutasd, hogy sikerült neked elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!