Mennyi idő alatt lehet elérni egy ilyen testet?
Az alábbi testet mennyi idő alatt lehet elérni teljesen nulláról súlyzós edzéssel?
Lehetőleg hozzáértők válaszoljanak!
Magamról kép privátban!
19/F
mondjuk nem tudom mit izéltek, rohadtul nincs rajta annyi "tömeg"
vannak vállai, oszt ennyi
se láb, se mell, a többi meg nem nagyon látszik
egyáltalán nem elérhetetlen lifetime goal, főleg ha alacsony az ember, mint az illető a képen
Proviront már csak a közérzetért is megéri szedni. Kurv. jó. 😅
Sok mindentől függ. Honnan indulsz. Milyen a genetikád.. Nem mindenki olyan jól fejleszthető. Mennyit edzenél?
Van kitartásod?
És ahogy írták.. Van-e kedved szedni valamit? Mert a fickó az nem natural..
És mennyire félted a férfiasságod? Mert ha nem akkor mehet a szteroid és 2 év már leszel ilyen.. De naturalba nem leszel ilyen száraz. Meg nem is jó ha ilyen száraz az ember
Egyéni izles kerdese,de akarmilyen szaraz is ez az arc,nem valami hű de esztetikus látvány.Inkabb van rajtam zsir,minthogy igy nézzek ki.
Nem tudom miért.De eszrevettem már nemegyszer: ezeknek a hobby koxiknak miert nincs hátuk?
14
a váll kereksége részben genetika
nekem pl nagyon nem szép vállaim vannak, pedig fejfölé nyomásban sok koximaxira bőven ráverek (meg sok nattyra is jobb vállakkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!