Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bevihetem a kalóriát csalókajá...

Bevihetem a kalóriát csalókajából, ha nem bírok enni?

Figyelt kérdés

Nekem tiszta kajából kb 1500 kcal a kalóriaigényem, ennyi ami kényelmesen megy le, de 3000 felett kéne ennem hogy jöjjön a tömeg. 2700 kcalt viszek be most, de annak a fele csalókaja. Viszont nem hízok, 3 éve 72 kiló vagyok.

De most ha ennèk mégtöbb Nutellát, palacsintát, zsíros kenyeret, akkor simán meglenne a 3200 kcal.

Vagy attól nem jönne a tömeg?

Tiszta kajából lehetetlenség bevinni

2020. júl. 4. 00:48
 1/6 MadSeal ***** válasza:

Nem nagyon hiszem, hogy létezik csalókaja, esetleg egészségtelenebb. Ha a makrok állnak (legalábbis a fehérje meg a kcal), akkor az-az étrend eredményes lesz. Más kérdés, hogy milyen hatással lesz a szervezetedre, ha minden nap tömöd magad Nutellával meg egyebek. Valahol olvastam nem rég egy 1500 kcal-ás házi turmixról, azt kipróbálhatod.

Egyébként ez a szám hogy jött ki? Mekkora tömegeléssel számoltál havi szinten? Havi 1-másfél kg az optimális.

Illetve leírnád pls egy napi kajád?

2020. júl. 4. 01:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem nagyon számoltam havi növekedéssel. Nekem már 3 éve 72-73kg körül mozog a testsúlyom.

Mai nap pl így nézett ki a kajám:

Reggelire mogyorót ettem, nap közben 6 db szendvicset szalámival, sajttal, paprikával, ettem egy gyümölcslevest, vacsora oldalas volt krumplival, meg ittam egy tejeskávét és egy fehérjeturmixot, ami több mint fél liter tej. Így jött ki 2825 kcal-ra.

2020. júl. 4. 01:18
 3/6 A kérdező kommentje:

És ebből

139g fehérje

285g szénhidrát

121 g zsír

2020. júl. 4. 01:19
 4/6 MadSeal ***** válasza:
Egy komolyabb reggelivel szerintem simán behozhatod a lemaradt 400 kilokalóriát a 3200as célodhoz.
2020. júl. 4. 02:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Reggel nem bírok enni, ha reggelire sokat eszek, egész nap puffadni fogok.
2020. júl. 4. 02:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Tipp: nutella helyett jobb pl. a mogyorovaj (feherjedus+jo zsir) - gymbeamen amugy jo arban van.
2020. júl. 4. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!