Melyik jobb dieta szempontjabol? (csalokaja)
Melyik a több kaloria?
Egy ettermi mennyisegű tál jokai bableves tejfollel, vagy egy mekis sajtburger+kis burgonya
Ha csaló napot tartasz, teljesen mindegy, mit eszel, nem fog befolyásolni semmi, ha a többi napon tisztességesen betartasz mindent.
Ha nekem kellene választanom, akkor az előbbire szavaznék, de nem a kalóriatartalma miatt, hanem mert sokkal több hasznos tápanyagot tartalmaz, plusz utálom a gyorskajákat, így számomra finomabb is. A mekis dolgokat pálmazsírban sütik, ami erős allergén, én is allergiás vagyok rá, fáj tőle a gyomrom és néha ekcémás is leszek tőle.
kaloriabazis.hu
Én a sajtburgert választanám. Ez az egyetlen a Mekiben, amit szeretek és néha megkívánom. A bablevest viszont nem szeretem. Szóval nálam az döntene, hogy melyikre vágyom. Egyébként egyik sem olyan rengeteg kalória. Egy sima, nem csalónapba is belefér, attól függően, hogy még mit eszel aznap.
Jókai bableves:
ebből van többféle is
- egy adag, 500 g, 750 kcal
- egy tányér, 400 g, 384 kcal
Sajtburger és kis burgonya: 541
Akár mindkettőt megeheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!