Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés után miért vagyok...

Edzés után miért vagyok másnap több kg?

Figyelt kérdés
Nem kajáltam félre, edzettem, 800 kcalt égettem el, de 1 kg-val több lettem másnap reggelre, WC után pucéran
2020. júl. 2. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Reggel kevesebbnek kellene lenned. Persze reggeli előtt.

De nem mindegy hány kg vagy pontosan.

Lehet gázosak a beléd.

Az ki van zárva hogy 1 kg izmot felszedtél 1 nap alatt

2020. júl. 2. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Esetleg víz. Az edzés (súlyzós) stressz a testnek, be tudsz vizesedni valamennyire miatta. Szinten vizet köt meg ha mondjuk sósabban étkeztél előző nap.
2020. júl. 2. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Igy van. Foleg ha magasabb ismetlessel edzettel elotte nap( de ha nem, akkor is) tobb cukrot kot meg az izomzat, ezaltal tobb vizet is. Illetve bizonyos gyulladasos folyamatok is vizet kotnek meg. De egy kilogramm, ilyen rovis idon beluki valtozasa nem relevans, semilyen szempontbol sem.
2020. júl. 2. 22:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor oké, mert fogyni szeretnék zsírt :D
2020. júl. 3. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Víz, ha koxolsz vagy kreatinozol akkor szinte biztos hogy az
2020. júl. 7. 10:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem, semmi ilyesmi, egyedül fehérjeport iszok utána, viszont az tény, hogy lényegesen többet iszok edzés napokon, mint alapból
2020. júl. 7. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!