Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik komolyan edzenek mennyi...

Akik komolyan edzenek mennyi lehet a kézi szorítóejerük ezen az iskolai netfit baromságon?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 190 kilóval tudok felhúzni, és rack pullst is szoktam csinálni, meg normálisan edzek, és szerintem elég erős lehet már a szorítóerőm. Fogalmam sincs mennyi, 2 éve mérték utoljára, akkor még nem is edzettem akkor valami 41-42 kg lehetett. Azt hagyjuk hogy ez nem méri fel normálisan, én is tudom, egyrészt hülyén kell megfogni meg kicsúszik, nem tudsz teljes erővel rászorítani satöbbi.

Nektek mennyi?

2020. júl. 1. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
82.5 4éve edzek (18 vok most)
2020. júl. 1. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Nekem ilyen 70-80kg között méri, mikor hogy.
2020. júl. 1. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 51

És nem járok edzeni.

Csupán jó a genetikai adottságom! 😉😃

16f

2020. júl. 1. 18:51
 4/5 IkerK ***** válasza:

Aki komolyan edz annak kb

70-80 kg közt van

2020. júl. 2. 00:02
 5/5 anonim válasza:
100%

3#

Én 16 évesen ca. 67 kg-ot szorítottam iskolában, Netfites felmérés keretein belül, igaz mi csak a domináns kézzel mértük le (és az enyém lett a legjobb). Nem edzek, akkor sem edzettem.

Az csoport (csak fiúk) átlaga pedig 44kg körül mozgott, tehát az az 51 kg edzés nélkül nem rossz, de nem is kitűnő.

Megkérdezhetem melyik megyében jársz iskolába és hogy nálatok kb mennyi volt az átlag a Netfites mérésen?

2021. okt. 17. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!