Ha már be tudom vinni makróból a megfelelő táplálékmennyiséget, elhagyhatom a tömegnövelőt?
Figyelt kérdés
Vagy az mindenképp kell "biztos ami biztos" vagy amolyan "extra tápanyag" alapon? Elég kajás vagyok egy ideje, akkor is egész jól megy be, amikor nem vagyok kimondottan éhes, a tömegnövelő ellenben órákra eltelít...2020. jún. 30. 20:15
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, jelenleg 185cm/80kg
25/F
2020. jún. 30. 20:15
2/5 anonim válasza:
Étkeztem én is "extra tápanyag" meg "biztos ami biztos" alapon. Tudod mi az eredménye? Egy kva nagy zsírréteg.
De a tömegnövelő a legnagyobb scam a világon. Akkor legalább egyél fagyit, az finom.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát zsírréteget is kölcsönzött nekem, ezt nem tagadom, de hogy scam lenne... :) Hozott izmot is, főleg kezdetben, amikor még a szükséges mennyiséget pl. fehérjéből nem tudtam volna csak kajából bevinni.
Azért felpontozlak.
2020. jún. 30. 21:14
4/5 clint válasza:
Nem a tömegnövelő hozta az izmot. Az csak egy táplálék a napodból. Az előttem válaszoló arra célzott, hogy ha fagyit ettél volna kb ugyanazt az eredményt éred el.. és bár sarkítva is nagyjából igaza van..
A kérdésedre a válasz, hogy ha könnyű tartanod az étrendet akkor simán elhagyhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!