Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Srácok ti tömegelés után,mikor...

Srácok ti tömegelés után,mikor van rajtatok 10-15kg zsír, milyen diétaval adjátok le,és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

2020. jún. 29. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Az értelmesebbek nem tömegelnek fel mint a zsírdisznók. Megállnak 15-20% között.
2020. jún. 29. 17:31
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Kalóriadeficites étrenddel és heti 3x80km bringázással adtam le nagyjából 18 kiló zsírt a poweres tömegelőkorszakom után. 2.5 hónapba telt, erő és izomveszteség nélkül.
2020. jún. 29. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:

3éve 95 kgrol kezdtem és kb 2hónap alatt mentem le 90kg ra.Nem csináltam mást,mint gyalog mentem dolgozni.Ez nem nagy táv,kb 4km.A gyaloglás,az intenzív gyors gyaloglás volt.Az első héten,Mire odaértem a vádlim megérezte.Közben edzettem rendessen 3x ,+taposógépen letoltam 40 percet a pihenőnapokon.Kedden,Csütörtökön.A kaján nem sokat variáltam.Tképpen csak több mozgás volt,aminek során többet égettem el.

Most is kéne,de jol vagyok így ,18% zsirban102 kilosan.

Majd ha lesz kedvem,lezavarok egy fogyikúrát megint.

2020. jún. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!