Testsúly tartással lehet fejlődni?
Figyelt kérdés
1 éve edzek, és felhíztam
80kg-ra. Persze annak egy része víz meg zsír. Eddig a makrókat nem számoltam. Testsúly kilogrammonként 2 gramm fehérjét, és 2,5-3 gramm szénhidrátot viszek be. Nem hízok, de nem is fogyok A kérdésem az, hogy így lehet fejlődni? Ugye azt mondják, hogy kezdőknél a zsírégetés és izomépítés valamilyen szinten működik, viszont ugye én ott szúrtam el az elején hogy zabálltam mindent mint állat, és edzettem össze vissza. Fog valami változást hozni ez az étrend, vagy csináljam máshogy? 19/F
2020. jún. 18. 03:58
1/3 anonim válasza:
Igen, de szerintem nem árt egy +100-200 kalóriába lenni, szerintem ez a legoptimálisabb izomépítésre, és mellette zsír is alig fog jönni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor a fehérjét emelem még inkább picit mint a szénhidrátot.
2020. jún. 18. 11:09
3/3 anonim válasza:
Igazából a fehérjét ne emeld, tényleg fölösleges 2g/tskg-nél több fehérje. Inkább csak a szénhidrátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!