Mennyi testzsír% körül kezdenek el látszani az erek az alkaron,illetve a kockahas?
190cm vagyok 84kg.
23%volt a testzsírom legutobb..
Mivel magas vagyok így annyira nem látszik (hálistennek).
Viszont most szép lassan kitűztem magam elé apró célokat,így hátha sikerül egy kigyúrt forma az apró sikereknek hála😃
Az első ilyen az alkaron illetve a bicepszen látszodó erek lennének,nem tudom miért nagyon tetszik ha egy férfinak olyan..
A másik a kockahas..tudom diéta..
Kb mennyi az a testzsír% ami már hoz eredményt mind2 célhoz?
Kb hány kilót kéne így vesztenem?
A kézfejem ujjaim brutalisan eresek..tenyleg az ujjpercemen is oldalt a 2pici erek is latszodnak meleg furdozes utan,de az akaromon csak a 1/3-ig kb utána eltunnek es csak kitapintani lehet..
Hogyan hozzam elo oket?
Eres lab nem kell sem has csak inkabb formas kockás legyen😃
Amekkora súllyal birod a bicepszezést annyival kell nyomni a maxon
Pl a scott pados bicepszezés kihozza az ereket a bicepszeden ha nagy súllyal edzed, de óvatosan, lépcsőzetesen emeld a súlyokat nehogy elszakadjon a bicepszed a megterheléstől
Akkor mi a celravezetobb?
A magasabb ismetles alacsony sullyal,vagy alacsony ismetles szam nehez sulyokkal?
A scott pad az alkart is elohozza?
Kb honapban mennyi?
Először a magasabb ismétlés alacsonyabb vagy normál súllyal
Majd a későbbiekben ha már birod a kisebb súlyt sokszor akkor bemelegités után (pl bemelegitésnek bicepszezés egyenes rúddal 3 széria) alacsony ismétlésszám egyre emelkedően nagy súllyal
Nekem például a maximumom 85 kiló volt Scott padon amit 4X ismételtem
Mindig fokozatosan emeld a súlyokat
Először csinálj bemelegitő gyakorlatot mondjuk bicepszezés állva egyenes rúddal 3X8, majd a Scott padra dobj rá egy 20-ast kezdésként
A 20 kilóval csinálj 8 ismétlést
Utána pedig pakold a súlyt ahogy birod rá a 20 kilóra
Minél feljebb mész annál kevesebb legyen az ismétlés száma tehát 40 kilónál már csak 6-ot húzz bele
Rendben koszi szepen.
Kivancsi leszek mennyire fog menni a nagyobb suly😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!