Szerintetek mennyire néz ki jól most a hasam?
17 éves vagyok, 184cm, 81kg
Olyan 5-6 hete kezdtem el edzeni. Fő célom a felesleg leadása és a kockahas. Leginkább hasra edzek, futok, fekvőtámaszok és változtattam a táplálkozásomon is, sok vizet iszok. Nagyon érdekelne szerintetek mennyire vagyok jelenleg vonzó így. Olyan 100-as skálán milyen. Kérlek szépen legyetek a lehető legőszintébbek és légenyretörőbbek amennyire lehet. Ha van bármi tanácsotok örömmel fogadom a segítséget! :)
Itt a link a képről milyen vagyok most:
Jobb csecsbimbód mit nézelődik oldalra?
5-6 hét kevés idő, így ebből messze menő következtetést levonni...hát nehéz. Elülső delta szép, oldalsó hasizmot sem hanyagolod, elkezdtek fejlődni az izmok, amennyire látom. Jó lesz ez, de tegyél bele hát edzést, húzódzkodás, meg ha rám hallgatsz kis súllyal egy oldalemelést, akár egy táskával benne pár könyv, ilyesmi, legyél kreatív.
Hát most a mellbimbóm ilyen nem tudok mit tenni vele
¯\_(ツ)_/¯
Hát meg nem mondanám, hogy 81 kg vagy :D
Jó az a mérleg?
Inkább ilyen 70nek nézlek.
De lehet hogy izmos lábaid vannak
Amúgy próbálj meg napozni majd kicsit, az sokat dob az összhatásra, te is fehér bőrű vagy, nehezen látszódnak úgy a kockák sajnos :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!