Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sokan ha megsérülnek (kéz-láb...

Sokan ha megsérülnek (kéz-láb törés, szakadás, zúzodás) miért hagyják abba az edzést?

Figyelt kérdés
Még tolószékkel is nyugodtan belehet menni felsőtestre edzeni, karozni, mellezni.
2020. jún. 15. 02:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Talán az az elsődleges, hogy a test arra fókuszáljon, hogy a sérülés rendbe legyen, ne az izomépítésre.

Persze ha valaki így edz, hát tegye. Nekem nincs semmi bajom vele. Egy csukló zúzodással én is lábaztam.

2020. jún. 15. 04:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én mondj kettős térd szalag sérülés után kúszva mentem W hétig wcre, ráállni nem tudtam. Örültem, hogy élek :)
2020. jún. 15. 07:33
 3/3 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom nem arra gondolsz, amég felépül a sérülésből az ember. De ha igen, akkor nagyon egyszerű a válasz, szeretnék, ha minél előbb felépülnének. Ha ráeddz az ember, erőlteti, sok esetben meghosszabbítja a gyógyulás idejét. Szóval az a legjobb ha pihentetjük az adott testrészt.

Ha viszont arra gondoltál hogy sérülés után nem folytatja az edzést, akkor annak nem sok elhivatottsága van a sport iránt. Én például annyira szeretem az edzést, hogy akármi van akkor folytatom. Persze ésszel, ahogy leírtam előbb. Valószínű nincs meg a motivációjuk hozzá. Vagy lehet éppen elkezdték a dolgot és jött egy sérülés, és emiatt azt hiszik hogy veszélyes és nem is csinálják tovább. Ha igazán szeretsz valamit, azt egy ilyen miatt nem hagyod abba.

2020. jún. 15. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!