Vállsérülés ilyen lassan gyógyul?
Sziasztok!
Még decemberben szenvedtem egy vállsérülést. Utána decemberben csak lábaztam, futottam, aztán úgy éreztem, 1 hónap alatt megjavult a vállam, és januárban kipróbáltam. Na nem kellett volna, visszaesett, újra lesérült. Ízületi probléma lesz. Voltam orvosnál is vele, de mire eljutottam az ortopédushoz, elmúlt a fájdalmam, így sok mindent nem tudott mondani, hiába vizsgálta meg. Most az a helyzet, hogy januárban teljes kényszerpihenőre fogtam magam, nulla mozgás, mert ha futok is, ott is mozog a váll. Nehezen, de kibírom valahogy, szeretném, ha tavaszra, nyárra rendbe jönne és tudnék újra edzeni, súlyokat emelni. Még sosem volt ilyen komolyabb, hosszabb kihagyásom sérülés miatt, így kezdek elkeseredni. Javul úgy érzem, de most mintha stagnálna. Nyugalmi állapotban nem fáj, emelni is tudom, úgy sem. Csak akkor érzem az ízületi fájdalmat, amikor jobban megerőltetem súlyokkal, vagy ha nagyon kifacsarom a vállam. Komolyan ilyen hosszú idő, míg rendbe jön egy ilyen vállsérülés? 1 hónapja már, hogy teljesen pihentetem, de még mindig érzem, ha olyan mozdulatokat csinálok. Ez egyszerűen idegőrlő. Minden nap azzal a reménnyel kelek, hogy el fog múlni, de mindig elkeseredek, hogy még érzem. Valakinek volt hasonló élménye?
Egyreszt nem eloroé, masreszt ovatosan minimalis mozgas, ha az nem faj, meg jot is tehet. Nem szabad teljesen elvagnu a mozgástól, az sem jo. Ha visszatersz egobol kontrollald magad, az egod. Hogy serultel le? Keresd meg az internet archivumban (valamilyen machine az oldal neve) a testosteron.hu oldalt, van rajza egy cikk, amiben vannak tesztek rotator kopenyre, h hol serult, meg par cikk arra, h h vigyazz ra stb. Nekem regen sokat segitett, szoval hatha. Jobbulast.
Bocsi a hibkert, ekezet hianyert. Telo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!