Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nincs izomlázam?

Miért nincs izomlázam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval, sosem szerettem volna, nagyon izmos lenni, de rájöttem, hogy csak ésszel nem megyek semmire ha 30 évesen gerincsérvet kapok. Eddig nagyon gyenge voltam, sosem sportoltam..

Mostanában csinálok enyhe feladatokat de, mondjuk ha megemelek 50x 9kg (Nyilván előtte van bemelegítés, más feladatok.)nincs izomlázam utána, ennek ellenére többször nem tudok emelni. Miért? Így is fejlődhetek?

2020. jún. 10. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

igen és nem

igen

izomláz nélkül is fejlődhetsz nem követelménye

nem

ha 50x9 et csinálsz azzal ne sokat érsz el főleg ha egyben csinálod meg ezt a szériát, ha ennyit megtudsz belőle csinálni akkor emelned kell a súlyon

2020. jún. 10. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
0 vagy
2020. jún. 10. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

A leírást egyáltalán nem értem.

Nem fontos az izomláz.

2020. jún. 10. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Az izom akkor fog fejlődni ha megkapja a megfelelő impulzust azaz a megfelelő fizikai terhelést és jeleznek a receptorok az agyban, hogy “Hello ez már véges volt, ha legközelebb ilyen terhelés lesz jobban kell hogy bírjam”. Ezért is fontos a rendszeresség és az idő beosztása. Ha akarom én is ki tudom magam offolni egy gyakorlattal és utána már semmit nem tudok csinálni mert úgy besavasodtam. A terhelési szakaszt fent kell tartani, megfelelő táplálkozás és nagyon fontos az alvás, ugyanis ebben a fázisban (regeneráció) fogsz izomzatot építeni.
2020. jún. 11. 01:07
 5/5 anonim ***** válasza:
85%

Mi ez az 50*9 ? Rekeszeátpakolás a bárban,vagy mi?

Inkább csinálnál 9*50 et.

2020. jún. 11. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!