A vállam így is megkapja ugyanazt a terhelést vagy kevés lesz?
Figyelt kérdés
5 hónapja edzek rendszeresen és edzéstervet váltottam, mert az eddigit nem éreztem elégnek. Az eddigi edzéstervemben külön napon volt a mell és a váll most pedig 1 napra került. Le is nyomtam a mell részt és jött volna a vállból nyomás, az eddigi megszokott súllyal, de meg sem bírtam emelni, ugye mert a mell edzésnél is kapott terhelést a váll és így kisebb súlyra kellett váltanom vállból nyomásnál.
Így is megkapja a vállam a megfelelő terhelést, vagy visszalépésnek számít az előző, nagyobb súlyhoz képest?
2020. jún. 1. 11:57
1/4 anonim válasza:
Megkapja. Egyébként szerintem nem sok értelme van a vállból nyomásnak, mert a fekvenyomás meg hasonló nyomó gyakorlatoknál kap terhelést az elülső delta, én csak oldal vállra edzek mert az viszont sehol nem kap terhelést.
2/4 anonim válasza:
Pont hogy aki nem vállazik külön mert a mell edzés is megdolgozza, na ezeknek nem lesz soha jó válla
3/4 anonim válasza:
Jo ez, vallat nem is kell tripla sulyokkal edzeni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. jún. 1. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!