Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik fehérjepor?

What_tt kérdése:

Melyik fehérjepor?

Figyelt kérdés
Nem igazán értek ehez mert még csak most kezdek ezzel foglalkozni. 17/L vagyok és szeretnék egy 3-4kg fogyni és alakot formázni. Szeretnék fehérjeport is használni az edzésem mellett viszont nemtudom hogy milyen fajtát vegyek. Aki ért ehez az légyszi írjon. Előre is köszönöm szépen.

2020. jún. 1. 04:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csak kiegészítés, nem függ tőle semmi. Fogyáshoz meg főleg elengedhető. De ha nagyon szeretnél, vedd azt amit megtudsz engedni, és nem vagy rá allergiás. Egy sima kis koncentrátum megteszi.
2020. jún. 1. 06:22
 2/14 anonim válasza:

Fogyáshoz felesleges.

Vannak direkt fogyáshoz is készítmények, de azokhoz nem értek igazából, csak azt halottam, hogy javában vízhajtók csak.

2020. jún. 1. 07:35
 3/14 anonim ***** válasza:
Izomvesztés minimalizálásához azért jó dolog a magas fehérjebevitel. Persze ez hozható por nélkül.
2020. jún. 1. 07:46
 4/14 anonim ***** válasza:

Egy lánynak/nőnek simán be kéne tudnia vinni szilárd kajából is a fehérje mennyiséget. :) de ha nem akkor mehet valami olcsó savó fehérje(ha nem vagy érzékeny) ha meg igen akkor valami növényi,tojás..stb

Illetve nincs olyan fehérje ami fogyás specifikus, hisz kalóriadeficit kell,hogy fogyj, hajrá

2020. jún. 1. 08:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Nálam fontos szempont az íz, és íz szempontjából nekem a scitec fehérjéi jönnek be legjobban, főleg a kókusz-csokis
2020. jún. 1. 12:38
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen a scitec-nek az ízvilága nagyon jó, bár én drágának tartom :/

most nutricore whey van, eper kimondottan jó :DDD

2020. jún. 1. 13:10
 7/14 anonim ***** válasza:
9%
Ne porozz! Nem természetes! A veséd hálás lesz ha nem eszel ilyen mű izom port.
2020. jún. 1. 13:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Na a vesének van ehhez a legkevesebb köze...
2020. jún. 1. 20:36
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 van még mit tanulnod
2020. jún. 1. 20:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Neked barátom jóval többet...
2020. jún. 1. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!