Miért nem tiltják be a szintetikus fehérjék árusítását?
12#-es vagyok, mutass már valamilyen tudományos igényű írást, hogy milyen vesefunkciós romlást okoz a fehérje. Ne vedd kötekedésnek, tényleg átfutnám, ha linkelnél egy-egy tanulmányt, angol is jó lesz.
És még mindig érdekel, mit tanultál te és hol. Jómagam is tanultam némi táplálkozástudományt az egyetemen, de azzal a tudással én ne véletlen nem foglalok állást ilyenekben.
Miért neki kellene bizonyítani? Te állítottál valamit
Megint linkelhetném az érvelési hibád. Te állítottál dolgokat, neked kell bizonyítani, nem neki.
Uh basszus, utánanéztem, ténylef azt írták, hogy a fehérjeportol mindenki véreset hugyozik...
Ja nem, várj, ezt találtam:
"While protein restriction may be appropriate for treatment of existing kidney disease, we find no significant evidence for a detrimental effect of high protein intakes on kidney function in healthy persons after centuries of a high protein Western diet."
"There are three ways in which protein intake may play a role in the development of renal disease: promotion of nephrolithiasis, enhancement of the morbidity of acute renal failure, and acceleration of glomerulosclerosis."
Összefoglalva: ha eredetileg vesebeteg vagy, árt a magas fehérjebevitel, de egyébként biztonságos. + azt remélem tudod, hogy a testépítők a legtöbb fehérjét hússal viszik be.
És ha most örülnél, hogy a hulyegyerek időt töltött ezzel, megsúgom: még telón is csak 5 perc volt, mert veled ellentétben én valóban tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!