Aki úgy gondolja, hogy a fehérjeporok szintetikusak, az megmondaná miből készülnek szerinte?
Csak járattam az agyam ma miután elolvastam már fehérjeporokat leműző, mestergégesező, szintetikusozó hozzászólást, és eszembe jutott, hogy aki ezt tartja, az sose mondja meg, hogy akkor szerinte hogyan és miből készülnek. Nyilván nem az áll fenn, hogy készpénznek vett valami halvány hallomást, aminek egy centit sem volt hajlandó utánanézni vagy -gondolni, hanem megvan a kifejlett véleménye, UGYE? :D
Amúgy kajak kíváncsi vagyok a válaszokra, szóval nagyágyúk, ha netán valaki ilyet mond nektek, megkérdezitek a kedvemért, és elmesélitek, mit mondott? Köszke.
Szerintem a tápkieg laborokban a sok ráérő vegyész egyesével összefűzögeti a mesterséges aminosavakat (nem gond hogy nincs) és hosszú fehérjeláncokat hoznak létre. Ide-oda tesznek egy-két kettős kötést, néhány helyre egy-egy nitrogént és így készül a szintetikus fehérje + amit Sanchez mond, hogy kell bele kis műanyag darálmány. Néhány legókatona megteszi.
Szóval tuti, hogy ezek a porok csak felfújnak és műizom lesz belőle, óvakodjatok tőle.:)
Jajmár, de ne vicceljétek el, mert nem jönnek válaszolni :D A legókatona viszont jó ötlet :D
Amúgy csak lehet aminosavat előállítani, ha mást nem egy származékából visszafelé, a gugli meg olyat mondott, hogy Strecker-szintézis (nem mintha okos lennék, szerves3ból már nem vizsgáztam le :$).
Úgy igen és tuti meg is érné vele b@szkódni egy laborban.:)
De a legókatona testrésze sem mindegy, hogy mit darálsz bele. Én ha bicepszre edzek, akkor teszek a fúvató porba pár legókatona-kart, mert az majd beépül a helyére.
Ha meg nem, akkor reggel a melóhelyen kompresszorral felfújom a szintetikus izmaimat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!