Megpróbáltad már valaha is megtudni, hogy hogyan készülnek a fehérjeporok? Biztos, hogy nem, ugyanis a "szintetikus fehérje" keresőkifejezésre a második találat egy 2011 januári hír, hogy "kész az első", a "fehérjepor készül" kifejezésre pedig a hatodik a teljes leírás.
Jó olvasást!
2013. jan. 4. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
3/26 anonim válasza:
Mivel ezek természetes fehérjék így eleve baromság a kérdésed!
2013. jan. 4. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
4/26 Dogmatix91 válasza:
Köztudott, hogy a testépítők által fogyasztott protein kőolajszármazék. Hozzá csapnak egy kis ezt egy kis azt, színezik, ledarálják aztán lehet enni. Ebből semmi sem hasznosul, csak keresztül fut rajtad, mint fos a libán. A testépítők csak azért eszik mert menő és sok a pénzük...homokozz még pár évet, aztán visszatérünk a kérdésre -.-
2013. jan. 4. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
5/26 anonim válasza:
Dogmatix91 ,remélem az irónia beszélt belőled:)
Amúgy a kérdésre válaszolva: Természetes anyagokból (tejsavó, szója,tojásprotein, stb.) készül, ezért IGEN, hasznosítja a szervezet.
2013. jan. 4. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
6/26 anonim válasza:
Kérdésem lenne Montezhez. Olvastam, hogy a mesterségesen előállított vitaminok (mint pl. amit a patikában aszkorbinsavként árulnak), nem sokban, de másak a természetes, természetben megtalálható vitaminoktól, így a szervezet nem tudja olyan jól felhasználni őket. Ezeknél a fehérjéknél mi a helyzet? Mert kétlem, hogy csirkemellből készülnének.
2013. jan. 4. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
7/26 Dogmatix91 válasza:
Természetesen ironizáltam, aki egy ilyen kérdést feltesz, annak úgy gondolom semmi dolga a testépítés világában.
2013. jan. 4. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
8/26 anonim válasza:
A testépítők (és más sportolók) által fogyasztott fehérjeporokat igazából olyan kajából vonják ki, mint amit te nap mint nap megeszel. A tejsavóproteint például igazi tejből kiszűrt tejsavóból szűrik ki, és még ezt sem kémiai eljárással, hanem mechanikailag, konkrétan mikrométeres lyukú szűrőkön paszírozzák át.
Szintetikus fehérje nem létezik.
2013. jan. 4. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
9/26 anonim válasza:
A vitaminok meg már lehetnek szintetikusak, de az előttem lévő hülyeséget írt. Ha szintetikusan ugyan, de sikerül pontosan ugyan azt az aszkorbinsavmolekulát előállítani mint ami a citromban van, akkor a szervezet leszarja hogy hogy keletkezett, ugyan úgy hasznosítja. Ha meg más a molekula, akkor az már nem aszkorbinsav.
2013. jan. 4. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
10/26 Dogmatix91 válasza:
Nem véletlenül tejsavó protein a neve és nem csirkemellprotein.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!