A testépítők által fogyasztott szintetikus protein készítményben lévő fehérjéket valóban tudja hasznosítani a szervezet?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 20:23
21/26 anonim válasza:
Nem. Gondolod, hogy te okosabb vagy az élelmiszeripari szakembereknél? Csak sajt- és túrógyártás során keletkezik MELLÉKTERMÉKKÉNT tejsavó. A sajtgyártás során keletkezik az édes tejsavó, amit erre a célra lehet használni.
Tehát gondolkozz el még egyszer a kérdéseden:)
22/26 A kérdező kommentje:
Ha az élelmiszeripari szakemberek olyan mindenekfelett álló okos emberek lennének, akkor nem azokkal, a gyakran szinte ehetetlen és egészségtelen készítményekkel lennének tele az üzletek amiket személy szerint én sokszor még egy állatnak sem adnék oda, hogy megegye. Nyilván ez nem minden termékre vonatkozik.
2013. jan. 7. 14:29
23/26 anonim válasza:
Attól még ez nem változik, hogy nálad okosabbak, de nem is ez a lényeg. Leírtam, hogy miből készítik és hogyan. Ennyi. Ezen nincs mit magyarázni tovább. Szevasz!!!
24/26 anonim válasza:
Ha jól emlékszem Montez, nem valami ilyesmivel foglalkozol? :)
25/26 anonim válasza:
Élelmiszermérnök vagyok és egy gyógyszergyárban dolgozom.
26/26 anonim válasza:
Léteznek szintetikus aminosavak, ezekkel leginkább a takarmányokat és állateledeleket dúsítják. De pl. testépítők által különösen kedvelt kreatin (aminosav) is gyakran szintetikusan előállított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!