Miért nem tiltják be a szintetikus fehérjék árusítását?
Ez a válaszokna kérdésedre.
Miből gondolod, hogy nincs annyi tej?
Miből gondolod, hogy ezek jelentősen károsítanák a vesét?
Miért gondolod, hogy ha valami szintetikus akkor az egyértelműen mérgező?
Rengeteg, nem egészséges étel van a boltok polcain, a tejsavófehérje az egyik legkisebb gond. Ha ezt be kellene tiltani akkor más, ennél sokkal egészségkárosítobb ételt is. Emellett tönkremennének az ezt gyártó cégek, üzemek, több ezer ember lenne munkanélküli.
Szóval a "kérdésedben" tévedtél, nem egyértelműen mérgező anyagokról van szó, és anyagialag se tenne jót senkinek.
Ha te nem iszol, akkor miért zavar, hogy nincs betiltva?
Attól, hogy ott van a boltban, nem kötelező megvenni. Nem veszed meg, oszt kész, nagy dolog.
Ugyan, számoldd már ki, hogy 1 kg tejsavófehérjéhez hány liter tejsavó kell, és annyi tejsavóhoz mennyi tej. Segítek: 1kg tejsavófehérje 165 liter tejből készül. Oké, hogy a tejsavó a tejipar mellékterméke, de akkor sincs ennyi, mint amit az izomJanik elfogyasztanak. + antibiotikummal telenyomott tehenekből jövő tej 165 literében vajon mennyi antibiotikum maradvány van?
És még a többi táplálékkiegészítőről nem is beszélve: kollagén, bcaa, l-carnitin, kreatin. Ne mondja senki, hogy ezek természetes anyagok!
Otthon vagyok a témában, ezt tanultam, úgyhogy engem nem kell helyrerakni. És nem a biotechusa, vagy gymbeam honlapjáról tájékozódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!