Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mivel lehet helyettesíteni a...

Mivel lehet helyettesíteni a zabot?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy rettenetesen felpuffaszt. Reggelire vagy tízóraira fehérjével kevereve szeretném fogyasztani. Miért nem bírja a gyomrom? Mivel lehet pótolni?
2020. máj. 28. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a problémám. Épp ezt a kérdést akartam feltenni én is.
2020. máj. 28. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
En max banannal beturmixolva tudom elkepzelni, ha mindenkepp feherjevel akarod fogyasztani. Egyebkent ha beirod, hogt zab helyettesitok, akkor ki fog adni par talalatot, valamelyiknel a hajdjnat is javasoltak :)
2020. máj. 28. 10:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Lenmaggal.
2020. máj. 28. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Pékáruval
2020. máj. 28. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
10%
Jó nagy karéj zsíros kenyér pirospaprikával, lilahagymával
2020. máj. 28. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Rozs, köles, len, olajos magvak vagy gyümölcsök.
2020. máj. 29. 16:37
 7/8 anonim válasza:
Semmit sem lehet helyettesíteni... Minden meghatározott tápanyag, ásványi anyag, vitamin összetétellel jellemezhető és meghatározott mennyiségű rosttal... Ezekre keress rá az egyes táplálékoknál és nézd meg, melyik áll a legközelebb a zabhoz...
2020. máj. 30. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Esetleg glutenmetes verzio? :) csak egy otlet, en tizeneve glutenmentesen etkezem, igy csak azt fogyasztom, hatha bevalik neked is.
2020. jún. 2. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!