Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Czibók Lacinál sejthető volt,...

Czibók Lacinál sejthető volt, hogy agyvérzést fog kapni?

Figyelt kérdés
Minden videójban azt hittem, hogy na most fog tröténni vele valami, a vérnyomása az egekben lehetett mindig.. Drukkolok nagyon neki!
2020. máj. 23. 07:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%

az utolsónak igaza van.

félreértés ne essék, én is sajnálom, de más emberek is halnak meg naponta.

Komolyan már marha nevetséges ez az egész.

Sok rajongója már ott tart, hogy megköszönik neki, hogy példát mutatott a gyerekeknek meg hogy "nagyon jó ember volt, intelligens volt nagyon".

Tudom, h nem elegáns ilyeneket írni ide, de nem értem, mi volt akkora szám abban teljesen átlagos értelmi képességekkel bíró, mindenkit leszóló gyúrós emberben, hogy jobban gyászolják, mint Teréz anyát.

ráadásul ahogy elnéztem a kommentszekciót, nekem úgy tűnt, hogy borzasztóan egyszerű emberek rajongtak csak érte.

Azért nyugodjon békében.

2020. máj. 27. 14:59
 12/12 anonim ***** válasza:
57%

Sajnos, jóval rosszabb volt az egészségi állapota, mint amiről én tudtam, nem is agyvérzésben ment el, hanem a keringése nem bírta. Ami a sportolóknál általában probléma, szívének bal fele megnagyobbodott, már csak 25%-on működött, emellett összeomlott a keringési rendszere – mondta a barátnője a Blikknek.

László ritmuszavarral született, amit egész életében kezeltek, egyszer újra is indították a szívét. Az orvosok előttem is ködösítettek a valódi állapotáról: amikor a mentő megérkezett hozzá, már le volt bénulva a bal oldala, a beszédközpontja is sérült, sőt, valószínűleg a hallása is károsodott. Valószínűleg nem akart így élni, sajnálom, hogy így döntött, mert nekünk nagyon hiányzik. Azt bánom, hogy nem tudtam elbúcsúzni tőle, az utolsó telefonbeszélgetésünk arról szólt, ki hogyan aludt” – mondta a gyászoló Georgina.

2020. máj. 29. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!