Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Czibók Lacinál sejthető volt,...

Czibók Lacinál sejthető volt, hogy agyvérzést fog kapni?

Figyelt kérdés
Minden videójban azt hittem, hogy na most fog tröténni vele valami, a vérnyomása az egekben lehetett mindig.. Drukkolok nagyon neki!
2020. máj. 23. 07:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Én nem sejtettem , te sejtetted?
2020. máj. 23. 08:30
 2/12 A kérdező kommentje:
állandóan tiszta vörös volt az egész feje, ami magas vérnyomásra utal. + gondolom néha ment egy kis okosság is
2020. máj. 23. 08:41
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Igen, remelem jobban lesz, es kezelteti a vernyomas problemait.
2020. máj. 23. 09:23
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon magas vernyomasa volt
2020. máj. 23. 14:12
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
A youtobozàsnak és az intenzív edzésnek vége szàmàra, de ez a legkevesebb most szerintem , nagyon hosszú folyamat lesz egy olyan szintre hozni magàt hogy a mindennapi dolgokat egyedül meg tudja oldani..a Karantén alatt kevesett edzett, és most hirtelen túl sok volt szàmàra az intenzív edzés , magas vérnyomàsa is volt , jön a nyàr jól kell kinézni ez túl sok volt sajnos..Sikeres gyógyulàst kívànok neki és egy olyan életet amiben nem szorul màsok segítségére alapvető dolgokban mert az még rosszabb mint a halàl.
2020. máj. 24. 06:02
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Már régebben is volt agyinfarktusa...várható volt.
2020. máj. 24. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
57%

igen, várható volt.

állítólag tinédzserkora óta magas volt a vérnyomása, kokszolt, túledzette magát (heti 6-7 edzésről hallottam). az étrendjével is lehettek gondok.

ergo már a magas vérnyomás óriási probléma, tudtommal nem szabad súlyzós edzést végezni úgy.

igazából azt nem értem, h ha egy kommentelő látta, h vmi nem stimmel vele, akkor ő és a barátnője miért nem? vagy nem foglalkoztak vele?

2020. máj. 25. 16:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Súlyos problémák vannak ott a nővel is aki úgy néz ki lassan mint egy férfi (legalább is az arca igen).

Lacinál az ego problémák miatt szerintem elhessegették a bajokat.

2020. máj. 25. 16:18
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Elment este :((
2020. máj. 27. 07:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

9

Mint ahogy Magyarországon és a világban sokan mások.

Nyugodjon békében.

2020. máj. 27. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!