Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit ajánlanátok?

Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szabadsúlyokkal és gépekkel edzem, de persze rendszeresen beiktatok cardio edzést is. Azonban a térdem cardio után mindig fáj, akár napokig is. Kollagént iszok, és C vitamint is szedek hozzá. Mit ajánlanátok? Porcerősítő jó lehet? Ha igen, milyet vegyek?

2020. máj. 21. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogy nez ki a kardio edzes, illetve annak bemelegitese?
2020. máj. 21. 18:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Csoportos órán veszek részt edzővel, insanity-re járok hetente egyszer. Szóval nem hiszem, hogy ezzel lenne a gond. Edző tartja, és ha nem jól csinál valaki valamit, akkor szól és kijavítja.
2020. máj. 21. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Igy ertheto. Jo lenne tudni a korodat (megkozelitoleg), korabbi seruleswd volt e esetleg.
2020. máj. 21. 19:18
 4/9 A kérdező kommentje:

25 éves vagyok, és nem volt sérülésem.

Porcerősítőn gondolkoztam, illetve térdszorító vételén.

2020. máj. 21. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne ne!!

Álljunk meg egy pillanatra.

A térdizület egy kib..ot erős valami.Nem volt semmi gondod,ezt irtad.Tehát nincs kopás,nincs semmi rendellenesség.25 évesen.. ne viccelj!!

Én 50 vok és nem szoktam kerülni a nagytárcsákat.Pedig elvileg nekem kéne,minden bajomnak lenni ennyi idő után.

Na szval van annak ott valami oka,hogy fáj a térded.

Ezt kell megszöntetni.Nem a tüneteket kenegetni.

A végén mi lesz,nyakig fásliban edzel?

Ha sok az edzés,pihenj egy kicsit.

Melegíts be rendesen.Nyújtsd le a vádlidat fal mellett...

Mit kardiozol?

Hogy áll a térded olyankor?

Porcerősítő nem árt,ha van.De az sem segít,ha adott egy kronikusan rosszul begyakorolt mozdulat,akármi,ami cseszeget.

2020. máj. 21. 20:31
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ös,nem voltam orvosi vizsgálaton, így nem tudhatom, hogy nincs-e kopás esetleg vagy hogy kevés a kenőanyag. Alapvetően eddig nem fájt, nem volt vele problémám. Ezért mondtam, hogy nem volt gondom, mert nem kellett dokihoz mennem, nem fájt alapjáraton. Az hogy valaki 25 éves nem jelenti, hogy nem lehet problémája a porccal vagy kopással, csak kisebb a valószínűsége.
2020. máj. 22. 06:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Persze.Én innen nem látok a prcaid közé.Csak annak alapján tudok neked tanácsot adni,amit irtál.A térdkopáshoz idő kell,és olyan terhelések,amik jóeséllyel 25éves korra nem szedsz össze,hacsak nem vagy élsportoló 7 éves korod óta.Mondom,hosszú kínzásnak kell kitenni egy ilyen izületet,hogy kialakuljon.A térded egy életre lett megalkotva,nem pár évre.

A regebbi sérüléseket kizártuk

Akkor kézenfekvőnek tűnik,hogy elmész az orvoshoz,és kivizsgáltatod,nem e áll a háttérben olyan betegség,ami az izületeidre is kihat.pld autoimmun betegség.nyomelem hiány,vagy annak a felszívódásában keletkezett zavar stb..

Túlerőltetés:Leírtam-pihentetni kell.

2020. máj. 22. 06:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, igaza van az elottem szolonak kedved kerdezo. Azert en is az elozmenyt kergetem, meg az okokat, mint sem egy izuletvedot, mert ezek hatasa egyreszt minimalis, inkabb megelozo jelleggel mukodnek (egyes nagy eroemelok szerint semmi hatasa, mai napig nem hasznalnak, es nem faj semmijuk de ne menjunk bele ebbe most). Eloszor a kivalto okot kell megszuntetni, mert ha sikerul is palastolni atmenetileg a problemat izuletvedokkel, egyeb kiegeszitokkel attol meg melyen legbelul a problema ugyan ugy ott van, es akar fokozodhat, rosszabbodhat is. Mindenem is fajt mar, kiveve a terdem. A terd tenyleg nagyon kitalalt uzlet. Lehet egy gyogytornasz megoldana, lehet egy masszor, csak be van kotve, de barmi is az, keresd meg.
2020. máj. 22. 09:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tanácsokat!
2020. máj. 22. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!