Mit ajánlanátok?
25 éves vagyok, és nem volt sérülésem.
Porcerősítőn gondolkoztam, illetve térdszorító vételén.
Ne ne!!
Álljunk meg egy pillanatra.
A térdizület egy kib..ot erős valami.Nem volt semmi gondod,ezt irtad.Tehát nincs kopás,nincs semmi rendellenesség.25 évesen.. ne viccelj!!
Én 50 vok és nem szoktam kerülni a nagytárcsákat.Pedig elvileg nekem kéne,minden bajomnak lenni ennyi idő után.
Na szval van annak ott valami oka,hogy fáj a térded.
Ezt kell megszöntetni.Nem a tüneteket kenegetni.
A végén mi lesz,nyakig fásliban edzel?
Ha sok az edzés,pihenj egy kicsit.
Melegíts be rendesen.Nyújtsd le a vádlidat fal mellett...
Mit kardiozol?
Hogy áll a térded olyankor?
Porcerősítő nem árt,ha van.De az sem segít,ha adott egy kronikusan rosszul begyakorolt mozdulat,akármi,ami cseszeget.
Persze.Én innen nem látok a prcaid közé.Csak annak alapján tudok neked tanácsot adni,amit irtál.A térdkopáshoz idő kell,és olyan terhelések,amik jóeséllyel 25éves korra nem szedsz össze,hacsak nem vagy élsportoló 7 éves korod óta.Mondom,hosszú kínzásnak kell kitenni egy ilyen izületet,hogy kialakuljon.A térded egy életre lett megalkotva,nem pár évre.
A regebbi sérüléseket kizártuk
Akkor kézenfekvőnek tűnik,hogy elmész az orvoshoz,és kivizsgáltatod,nem e áll a háttérben olyan betegség,ami az izületeidre is kihat.pld autoimmun betegség.nyomelem hiány,vagy annak a felszívódásában keletkezett zavar stb..
Túlerőltetés:Leírtam-pihentetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!