Miért zavarja a többi embert a teremben az, hogy
lefoglalok 5-6 gépet?
Figyelt kérdés
Teljes testes edzést nyomok, nekem sok gépre van szükségem egyszerre. Úgy edzek, hogy minden gyakorlat után váltok gépet, majd ha a végére értem kezdem előről
Már többször is szóltak, hogy más is edzene meg ilyenek. Ilyenkor általában több törölközőt viszek be, és leterítem az összes gépet ami kell nekem aznap. Múltkor az egyik srác le akarta venni a tárogató gépről a törölközőmet. Mondom neki idefigyelj kisbarátom! Amíg én kifizetem a bérletet addig azt csinálok amit akarok.
Amúgy is nekem jobban kellenek a gépek, mint a sok nyegle hülyegyereknek. 230-al lábtolok. Mit gondolol 200at majd leszedek mert ő be akar szállni? Neki kéne levenni a súlyt már attól izomláza lenne.
Figyelj! Szerintem ha te mentél oda előbb, akkor nyilván te fogod használni. Ezt el kell mondani, és határozottan fellépni. Várja ki, míg végzel. Ennyi.
2020. máj. 19. 20:51
2/14 anonim válasza:
#1 jól mondja! Szépen várja ki a sorát!
2020. máj. 19. 20:52
3/14 anonim válasza:
Allitom a gyerek maganak irogat xddd
2020. máj. 19. 21:02
4/14 anonim válasza:
Állítom, hogy nem.
2020. máj. 19. 21:04
5/14 anonim válasza:
Viszont téged jelentettelek!
2020. máj. 19. 21:04
6/14 anonim válasza:
Lépj fel keményebben ezekkel a kis csírákkal szemben, és akkor legközelebb kivárják a sorukat.
2020. máj. 19. 21:06
7/14 anonim válasza:
Én ezt már meguntam, és inkább kibérelem magamnak hetente 3x2 órára az egész termet. Megtehetem, mert rendkívül jól keresek, és így nem kell a sok hobbikutya miatt megszakítanom az edzéseimet. Inkább magam szakadok meg, hahah!
2020. máj. 19. 21:21
8/14 anonim válasza:
#7 👍
💪🏿💪🏿💪🏿
2020. máj. 19. 21:23
9/14 anonim válasza:
Ez a kérdés olyan magyaros lett
2020. máj. 19. 21:26
10/14 anonim válasza:
Hármas csak itt ilyen kemény
Állítom kondiba 40 alatt osszeroskad guggolasban :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!