Egy testépítő étrend kb egy hónapban mennyibe kerül mindennel együtt?(kivéve táp.kieg.)
Itt a zab,tojás,csirke,zoldseg...stb stb-re gondolok, hogy amit egy hónapban eszel kb mennyibe kerül?
Mindenhol azt írják meg mondják, hogy azért nem csinálják,mert drága az egészséges életmód.
Hobbi szinten 100-150 ből hozható a kaja, nem túl változatosan.
Profi szinten 250-300 ezer.
Ha gurméskodni is akarsz akkor határ a csillagos ég.
Köszönöm!
Most kezdeném hobbi szinten,meguntam a duci srác jelzőt!🙁
Válaszokat még várok😄
Nem tom ezek a 100 ezres tételek honnan vannak,de mindegy is.Én megoldom havi 20ból a kiegészítőket.A kaját meg nem számolom bele,mert amúgy is zabál az ember,ha semmit se csinál.Max nem hamburgert,pizzát,és lángost,hanem helyette normális főtt ételeket,husokat,hüvelyeseket.
Persze össze lehet vásárolni mindenféle csodákat ígérő cuccokat is.
Az a pénztárcádtól függ.Csak ne erre építsd a reményeidet,mert csalódni fogsz.
Én sem értem mik ezek a magas számok :DDDDDDDDD
Én csak hobbiból kondizok,épp most diétázom :DDD
Próbálom minimalizálni a húst így napi csak 100g csirkemellet eszek(nyersen mérve)
Egy adag fehérjét iszom.
4tojás.
Illetve ami nálam fontos,hogy én a növényi fehérjét is számolom, így könnyen meg van a napi 1.6g fehérjém(ttkg)
De ha egy átlagos napot nézek, ahol pl nem eszek pizzát,gyrost,tortillát,csokit..stb(kedvenceimet)
Akkor összegben.
----------------------------------------->
1kg csirkemell 1500ft ez akkor napi 150ft
tojás 40ft/DB így ez 160ft.
1kg tejsavó 3500ft ebből egy adag nálam(40g) ez 140ft
napi 1-2 zsemle + 1-2szelet szalámi(40-60ft,direkt majd a kettővel számolok)
Plusz bulgur,vagy rizs abból is kb 100g
1kg bulgur 600ft így az 60ft
Napi zöldségem 300ft(paradicsom,uborka,illetve olcsó saláta)
plusz napi 1db csoki :DDDDDDD (200ft)
------------------------------------------>
Összeg: ~ 1100ft/nap
30napra számolva 33000ft.
Illetve nekem 40000körül szokott lenni, mert én eszek másokat is(ez csak egy sablon volt)
Kalóriát számolók, és arra figyelek,hogy a fehérjém meglegyen az 1.6g, többi nem érdekel.
Flexibilis, alig eszel valamit és diétázol és így 33k.
Na most gondold el ha én tömegelek és ennek legalább a dupláját eszem, rögtön 66k. Az a 70 amit írtam teljesen reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!