Nagyon le van maradva és lassan fejlődik a lábam, fenekem. Heti 2 lábnaptól és kettő fenék naptól változhat? Így:
1 hét: Hétfő:láb, szerda:fenék, péntek:láb vasárnap:fenék.
2.hét: hétfő:láb, szerda: fenék, péntek: láb
Attól függ, miket takarnak ezek a napok.
Amúgy meg a fenék a láb része, nem is értem, hogy hoyg tudod külön leírni. Kb a combhajlító az egész fenék, alig van külön popsi gyakorlat.
Meg nyilván attól is függ, hogy mi a nemed, korod, magasság, súly, fejlődőképesség lábban, seggben, hízékonyság arra, és hogy "heti 2 naptól változni fog?" de hány hónap után? Előbb utóbb biztos.
Ha minden másra is edzel én úgy gondolom heti 2 maximum 3 lábnap beépítve a többi edzésbe elég. (én úgy szoktam hogy monduk ha 3 nap, akkor beépítem valahová a combfeszítőt, a combhajlítót és a vádlit + combközelítő és távolítót külön 3 napba, amiből rendszerint lehagyom a vádli és combközelítő-távolítót, mert a vádlim valamiisteni genetika folytán nemvészes és lusta vagyok :D ).
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!