Próbáltátok már Pamela Reif edzés videóit?
Figyelt kérdés
Én nemrég kezdtem bele, de nem tudom mennyire hatásos, most pl nagyon durva izomlázam van. Ti milyen videókra szoktatok edzeni? 17/L2020. ápr. 24. 16:33
1/2 anonim válasza:
Nekem az nulla. De persze mivel nem rég kezdtél bele, ezért megerőltetett téged. Fokozatosan kell emelni a terhelésen, ha már túl könnyű lesz neked, érezni fogod és válthatsz. Vagy használhatsz majd súlyzókat meg ilyenek.
De mivel kezdő vagy, hatásos lesz. Én fél éve legalább már edzek itthon, 20kg-os (10-10 kg) kézi súlyzókkal, meg gumi szalag, egyebek, és nekem nem kottyanna meg, ugyanis amiket egy ilyen 10 perces edzésében csinál azt én egy órán keresztül tolom súlyzóval, szóval...
De fokozatosan fogsz fejlődni, erősödni, most még persze, hogy megerőltető. Jó lesz, csak ne hagyd abba.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi 😊 másodjára már tényleg nem volt nagyon hatásos. A súlyzózással mik a tapasztalataid? Nem lesz tőle nagy a fenekem és a vádlim? Átlagosan izmosodó lány vagyok szerintem, és nem vagyok vékony csontú.
2020. ápr. 26. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!