Mennyi ch kell ha izmot szeretnék építeni de zsírból meg szeretnék leadni?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy az izom a ch-ból épül a fehérje segítségével, viszont a ch-tól hízni is tudok ha túl sok.
155cm vagyok és 45 kg. 170g ch-t viszek be egy nap.(néha 180) A testsúlyom megfelel annyit szeretnék változtatni hogy a meglévő zsír helyett izmot szeretnék.
Kell kardio is vagy elég ha a súlyzós edzést csinálom és a ch-t csökkentem vagy a ch maradjon mert kell az izomépítéshez és a kardiot iktassam még be?
2020. máj. 14. 17:17
1/5 anonim válasza:
A kettő egyszerre nem fog menni.
2/5 anonim válasza:
#1:
Ha így lenne, az emberiség már az őakorban kipusztul.
3/5 anonim válasza:
Deka szuszi, aztán propi tren vinyó clenbuterol, és nagyon diétázni se kell
4/5 anonim válasza:
Nem tudni, mennyire vagy hizekony, ha nem vagy az, akkor mehet magasabbra is a ch. Izomepites melle az aerob jellegu mozgas idealisabb.
5/5 anonim válasza:
#1 Ne terjeszd a hulyesegeidet. En mar kozel sem vagyok kezdo es meg igy is sikerult a mostani dietam alatt egy kis iznot felszednem, egy kezdonek meg foleg sikerulni fog, 45 kilosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!