Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyek azok az ételek amelyekt...

Melyek azok az ételek amelyektől izmosodni lehet?

Figyelt kérdés

Nos,20 éves lány vagyok

165 cm és olyan 58 kg körül (?)

Eldöntöttem hogy szeretnék némi izmot pakolni magamra, mert hát a sportos lányok csinosak, vonzóak meg ilyenek.Nem szeretném magam pattanásig kigyúrni,csak olyan “normálisan”.A baj ott van, hogy van egy kicsi pocakom mivel mindig is szerettem enni,de végül elegem lett hogy szembe jönnek velem a csinosabbnál csinosabb lányok én meg csak arra vagyok képes hogy zabáljak.Kissé aránytalan is az alakom, mintha- mintha hasonlítana egy kicsit a homokórára de inkább oszlop vagyok.Egyébként mindenki dicsér hogy ilyen csini vagyok meg olyan,de nekem mégsem tetszik az amit látok a tükörben, pláne a hasam nem.Szóval rá térve a lényegre,szeretnék lefaragni egy pár centit a derekamból is,de mindent úgy hogy közben ugye combra is edzem és oda meg tömegnövelő étrend kell,ám közben félek attól hogy a hasam csak nagyobb lesz amit nem akarok.

Ezért is szerettem volna kérdezni, hogy milyen étrend ajánlatos erre hogy közben vékony maradjon a hasam/derekam??(oké tudom,edzeni is kell rá de nem akarom túlzásba vinni és széles kocka csoki hasat sem szeretnék mert szerintem az egy nőnél undorító)

ilyen elég diétás kajákra gondoltam amibe van fehérje,és ez ugye elengedhetetlen az izmok növelésében mint pl a rizs,csirkemell/vagy comb,gomba,hajdina,bab, zöldségek és gyümölcsök?! (Egész nyugodtan lehet még ajánlani)

És ugye már attól is tartok, hogy a narancsbőr is elfogja lepni a lábamat pluszban még lötyögnek is és formátlanok (comb gyakorlatokkal képben vagyok, és has gyakorlatokkal is,csak az étkezés érdekel)

Ha segítenétek azt megköszönném :) <3

2020. máj. 14. 17:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Előbb szálkásíts, azaz fogyj az izmaid megtartásával! Ehhez kalóriahiány kell viszonylag sok fehérjével, és erőedzés.
2020. máj. 14. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!