Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnöveléshez ez jó kiegészí...

Tömegnöveléshez ez jó kiegészítő lenne?

Figyelt kérdés

Valami rendes fehérje izolátum felütve liszttel (teljes kiőrlésű búza, rozs és zab + kis szőlőcukor).

Az ok amiért erre gondoltam az, hogy kisétkű vagyok, de drágálom a tömegnövelőket + nem tudom azoknak az arányai nekem mennyire megfelelőek, így én állíthatnám a ch bevitelem.

Mi a véleményetek? Van tapasztalatotok liszttel kevert fehérjével kapcsolatban?

2020. máj. 13. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a liszt nem oldódik fel a vízben, csak szétoszlik és olyan lesz mintha homokot ennél a fogaid közt.

Plusz ez így jobban megéri, mint tömegnvelőt venni?

Amúgy nekem van egy olyan tippem, hogy 170 centi vagyok, 63 kg voltam mikor elkezdtem tömegelni, régen próbáltam tömegnövelőket nem mindegyik jött ba (csak a Jumbo Hardcore, meg a MyOfusion) és azt csináltam, hogy:

30g fehérje

60g zab

1 banán

top up tej

turmix/dara

- Napi 2x fogyasztva.

heti 1 kgt híztam kb.

Ehhez lehet még dobni nyilván cukrot, szőlőcukrot, más gabonákat. A banán jó szénhidrát forrás, mármint nem jó mert gyümölcscukor, de hogy sok van benne úgy tudom. Nekem ez bevált. (Olyan turmixgépet vettem, ami darál magokat és azonnal pohár is egyben a cucc, tehát meg tudtam inni, vagy fedelet rárakva elvinni magammal, csak gyorsan el kell fogyasztani mert a banán bebarnul, meg ugye tej).

2020. máj. 15. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:

"heti 1 kgt híztam kb."

ZSÍRBAN. 👏

2020. jún. 26. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:

2-es:

Öhm...nem?

2020. jún. 27. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!