Most akkor hogyan kell számolni a csirkét?
A problémám elég komplex, és nem tudom hogyan fejezzem ki pontosan de megpróbálom.
A makrotápanyag oldal azt írja,
hogy 100 gramm nyers csirkemellben van olyan 22,5 gramm fehérje, és 120 kalória.
Viszont ha kisütöm, akkor összemegy olyan 50-60 grammra :( és arról meg azt írja, hogy 50 grammban 16 gramm fehérje van.
Tehát itt van egy példa étrend egy része
10:00: 100gramm csirkemell, 100 gramm rízs (25 gramm fehérje, 28,3 gramm szénhidrát)
12:00 100gramm csirkemell, 100 gramm rízs (25 gramm fehérje, 28,3 gramm szénhidrát)
Igenám, de azzal nem mindenki számolt ahogy én sem, hogy kisütve kevesebb grammot nyom... akkor nyerssel számoljak vagy sem?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, már értem.
Akkor az étrendben átírhatom a 100 gramm csirkét
45-50grammra? (persze megsütve)
Nem vagyok ostoba, csak neten nem irják le egyertelmuen.
A szanalmas bofogesed helyett irhattal volna valami ertelmeset is, ha akkora karoly vagy
Nyersen mérd és azzal az értékekkel is számolj tovább. Ne cseréld át a sültre.
Egyébként 100 gram husi elég kevés egy étkezésre. Ott fog árválkodni kb 3 kis kockányi a tányérodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!