A gyúrósok azért esznek inkább csirkét, mert nincs pénzük a marhára meg halra?
A milkaboci meg kék tejet ad.
Nem.Nem azért.Azért esznek csirkét,mert azt mantrázzátok állandóan.
Aki kitalálta ezt a rizs,csirkét,az is nagyon értelmes lehetett.
Amugy probáld ki.Egyél mindennap csirkemellet.
3hét múlva meséld el,hogy milyen volt.
1# vagyok
Valtozatosan kell taplalkozni amugy es csa. Makrotapanyagokra vagy kcal-ra odafigyelve. Az sosem efeszseges, ha valaki csak 1 dolgon él.
Az meg h a meki mennyiert ad egy bureszt elegge mas tema sztem.
En a bonappetit.hu-rol rendelek szalkasitas idejen szenhidratcsokkentet kajat. Jol foznek, változatos es szenhidratcsokkentett. De ugyan igy teletal is jo minosegu. 1 hetre elore berendelem, es meg vasarolni/fozni sem kell.
Én se szeretem.heti 1szer van,az elég.Szeretem viszont a halakat,marhahúst,disznóhús.Nem csinálok ebböl kérdést.Változatosan eszem,és jol is érzem magam.
Éppen ezért szeretek enni.
Ha csirkét kéne zabálnom egész nap, állandóan,akárhogy is van megcsinálva,sztem falra dobálnám,minthogy letoljam a torkomon..
Marhát nehezebb elkészíteni, és megemészteni is, ráadásul a vöröshústól köszvényes lesz az ember, ha sokat eszi.
Drágább is. A hal meg drága, és szintén körülményes jól elkészíteni, kényes a tárolásra is nem áll el sokáig.
Én azt nem értem, hogy miért nincsenek kajaízű tápkiegészítő porok, miért csak cukrászda ízvilág van? (Csoki eper vanilia...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!