Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A gyúrósok azért esznek...

A gyúrósok azért esznek inkább csirkét, mert nincs pénzük a marhára meg halra?

Figyelt kérdés
2020. jan. 29. 13:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem a csak csirke mell elég csúnya általánosítás.


Viszont ténylegesen jó fehérje forrás. A mahával meg vigyázni kell, nem jó mindennap nagy mennyiségben enni.


Pl.: Itt egy előző héten készült 2 napos meal prepemről kép.

[link]


Van benne garnéla, marha, pulyka, burgur, brokkoli, karfiol, len és chia mag, tojás és wasa lapok.


Szerintem ez egyátalán nem unalmas és rossz, olcsó meg főleg nem.


400g garnéla volt 4.000Ft, 400g marha volt 1.600Ft, 400g pulya volt kb 1.000Ft, 800g zöldség kb 800Ft, a 6db tojás, ami inkább 8 volt, csak a kép miatt raktam oda, de 4-et szoktam tükörnek vagy rántottának megcsinálni, szóval az kb 750Ft, a len, chia mag és burgurra meg mondjuk összesen kb 500, mert lusta vagyok utána számolni.


Plusz szeretem JackDaniels szósszal leönteni a marhát és csinkét is, amiből egy pici kb 200mlres üveg 1.600 Ft így a 2 nap alatt csak a szósz is kb van 600 Ft



Így kb 4.625 Ft egy nap a kaja.

(Azért nem mindennap eszek garnélát. Van hogy csak túrót, de szerintem ez megmutatja, hogy nem egyszintű "csírke + brokkoli" az étkezés)

2020. jan. 29. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
65%

10#


Mondjuk a halak fagyasztva filézve megvenni nem nagy dolog.


Kiveszed, berakod 5 percre a mikróba, míg nagyából felolvad teljesen. Sütőlapra olivíolajat raksz (csak keveset, vagy sütőpapírt) erre rakod a halat, fűszerezed, bedobod a sütőbe 15-20 percre és készen van.


Kb olyan egyszerű mint a csirke megsütése.


A lejáratra meg ... Az fagyasztóban lévő egyik halra az van ráírva, hogy 2021 valahanyadiákig jó, ezen én is meglepődtem. Szóval kb 1 éven át eláll...

2020. jan. 29. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
76%
Btw a hamburgerek nem 100% marhabol keszulnek, diszno hus (zsir?😂 rosszabb helyeken) is kell bele, hogy ne legyen ragos. Ettem mar vékony steak burgert hazilag...hat nem 5 perc volt elfogyasztani egy tenyernyit, bar izletes. Multkor szarvasbol keszult bureszt ettem, de sztem ahhoz is kevernek mast (disznót).
2020. jan. 29. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!