Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha eltart az edzés 2 óráig,...

Ha eltart az edzés 2 óráig, az túl hosszú? Jobb lenne jobban szétbontani?

Figyelt kérdés

Most teljes testes edzést csinálok. Hétfő péntek van guggolás, fekvenyomás, evezés, tricepsz, has. Szerdán felhúzás, könnyű fekvenyomás, mellről nyomás, bicepsz stb

Jobb lenne áttérni mondjuk egy 4 napos alsó-felső felosztásra?

2020. máj. 10. 12:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tegnap meg azt mondtad, kicsi a volumen. Nincs ezen semmi erdekes, valahogy igy nez ki egy egesz testes edzes. Ha gondolod a hetfot a keddel, a csutortokot a pentekkel folcserelheted, en jobb szeretem frissen leturni a nagy sulyos gyakorlatokat. Illetve vegezheted minden masnap is, ugy tobbet tudsz pihenni.

A labtolo az nem erogyakorlat, sem a hack guggolas. Nem kell oriasi sulyokal vegezni, 8-15 ismetleses tartomanyban 4 sorozat boven eleg. Es nem kell bukasig menni minden sornal.

2020. máj. 11. 15:47
 12/15 A kérdező kommentje:

Teljes test edzést lehet 4 naposan is csinálni?

Én valami osztottban gondolkodtam

2020. máj. 11. 18:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehet. Semmi sincs kobe vesve, egyeni fizikum, idobeosztas, tapasztalat kerdese. 5 naposat meg 2 naposat is lehet csinalni, ha az adott szemelyhez van programozva az adott edzesszam. En azert irtam neked 4 napos peldat, mert panaszkodtal a volumenre.
2020. máj. 12. 11:20
 14/15 A kérdező kommentje:
De valami osztott nem lenne jobb? Pl a push pull leg vagy az upper-lower felosztás?
2020. máj. 12. 11:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
😃 Meg mindig erzek nemi kotottseget, ragaszkodast, en azt nem tudom hogy neked mi lenne jobb. Terj at nyugodtan, fel ev mulva meglatod mi az eredmenye. Ha nem vagy elegedett, valtoztatsz megint.
2020. máj. 12. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!