Fehérje szénhidrát és zsír? Melyik a legfontosabb és melyiket kerüljem?
Izomnövekedést tömegnövelés nélkül nem fogsz elérni. A tömegnövelés meg minimális zsírosodással járhat, ha csak nem tudsz tökéletesen étkezni, edzeni.
Viszont ha elérted a kívánt izomtömeget, utána le tudsz szálkásítani, és ott lesz a kockahas is.
Koszonom a valaszokat!
Ment a zold termeszetesen:)
Igazabol olvastam, hogy pl a sok zsir nem minden esetben jo. 180 cm magas vagyok es 56 kg. Most valtottam at egy tomegnovelo etrendbe es tobbsegeben mar jobban figyelni szeretnek az etrendemre. Ezert is kerdeztem ehhez a testulyomhoz mibol vigyek be a legtobbet. Tojasbol sokat eszek.
Azt mondjuk kihagytad, hogy fiú vagy lány vagy-e, de a súlyból azt gondolom, hogy lány.
2500kcal körül kell egyél ahhoz, hogy egy kis tömeget tudj növelni. Ebből 320-350g szénhidrát, 100 gramm körüli fehérje, és 80 gramm zsír legyen.
De ez egyénenként változik, kezdheted kevesebbel is (nem tudom most mennyit eszel), és meglátod mekkora mennyiség okoz számodra kedvező változást.
A tojás az egyik legjobb fehérjeforrás, úgyhogy abból bátran ehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!