Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérje szénhidrát és zsír?...

Fehérje szénhidrát és zsír? Melyik a legfontosabb és melyiket kerüljem?

Figyelt kérdés
2020. máj. 9. 21:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Izomnövekedés céljából, vékony is vagyok, de nagy tömeget se szeretnék inkább úgymond kocka hast.
2020. máj. 9. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Mind fontos, ne kerüld egyiket sem, főleg ha tömeget akarsz növelni.
2020. máj. 9. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Izomnövekedést tömegnövelés nélkül nem fogsz elérni. A tömegnövelés meg minimális zsírosodással járhat, ha csak nem tudsz tökéletesen étkezni, edzeni.

Viszont ha elérted a kívánt izomtömeget, utána le tudsz szálkásítani, és ott lesz a kockahas is.

2020. máj. 9. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez a 3 makrotápanyag, ezeket tudjuk megemészteni. Honnan hallottad hogy kerülni kell valamelyiket?
2020. máj. 10. 11:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Ment a zold termeszetesen:)

Igazabol olvastam, hogy pl a sok zsir nem minden esetben jo. 180 cm magas vagyok es 56 kg. Most valtottam at egy tomegnovelo etrendbe es tobbsegeben mar jobban figyelni szeretnek az etrendemre. Ezert is kerdeztem ehhez a testulyomhoz mibol vigyek be a legtobbet. Tojasbol sokat eszek.

2020. máj. 10. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt mondjuk kihagytad, hogy fiú vagy lány vagy-e, de a súlyból azt gondolom, hogy lány.

2500kcal körül kell egyél ahhoz, hogy egy kis tömeget tudj növelni. Ebből 320-350g szénhidrát, 100 gramm körüli fehérje, és 80 gramm zsír legyen.

De ez egyénenként változik, kezdheted kevesebbel is (nem tudom most mennyit eszel), és meglátod mekkora mennyiség okoz számodra kedvező változást.

A tojás az egyik legjobb fehérjeforrás, úgyhogy abból bátran ehetsz.

2020. máj. 10. 22:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom meglepo lesz, de fiu vagyok sajnos vekony vagyok de valtoztatok. Kb igy valtozassal most olyan 1700-1900 kcal megy be naponta, kb 130 gr feherje egyelore.
2020. máj. 10. 23:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Eddig napi kb 800-1200 kcal kozott mozogtam
2020. máj. 10. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!