Ti az én esetemben mennyi kcal t és milyen makrókkal vinnétek be szálkásításnál?
Már lassan 2 hónapja szálkásítok ,jól is ment egy darabig de az utóbbi 2 hétben nem mozdul a mérleg nyelve. Újraszámoltam a kalóriáim , makróim , de ez se segített. Nem akarok türelmetlen lenni, tudom,néha lassabban mennek ezek a dolgok, csak meg akarok bizonyosodni róla, hogy jó úton járok.
Jelenleg ezeket követem : 1500kcal / 40%P, 25%Zs. , 35%ch, naponta aktív vagyok.
19L /182cm/73kg
A fehérje szerintem is magasabb a szükségesnél. Én inkább több zsírt vinnék be, az fontos a normális hormonműködéshez. Majdnem 3 hónapja diétázok, eddig minden rendben ment, ezekkel az értékekkel:
1400-1500kcal/ 30% fehérje, 37% szénhidrát, 33% zsír (heti 3 súlyzós edzés mellett)
22L/166cm/57kg
Elvileg rendben kéne, hogy legyen.
Próbálj ki egy csaló étkezést. Egy étkezés erejéig told meg a szénhidrátot, egyél dupla, vagy akár tripla annyit, mint amennyit szoktál. Ha megy, akkor jó forrásból (lassú felszívódású alacsony, közepes GI lenne a legjobb), de ha nem, akkor egy csomag gumicukor, vagy egy tábla csoki is megteszi.
Sokszor a ch hintáztatása segít újra felpörgetni az anyagcserét.
Csak ne ess abba a hibába, hogy ezt heti vagy akár napi szinten rendszeresíted, mert az nyilván nem segít. De havi egy ilyen nap teljesen rendben van.
Naponta mérem és heti átlagot számítok:)
Köszi a válaszokat.
Ezt a szénhidrát ingázós dolgot pedig kipróbálom majd szerintem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!