Hogyan szálkásítsak minimális izomvesztés mellett?
Bő egy éve tömegelek, azelőtt hosszútávfutó voltam. Izom alig volt rajtam, nő létemre olyan lapos fenekem volt, hogy még nekem is rosszul esett ránézni egy-egy ruhapróbálás alkalmával. Elkezdtem súlyokkal edzeni, fejlődtem is szépen, viszont cserébe úszógumim is lett, ami előtte nem volt. Most szeretnék elkezdeni szálkásítani. Az étrendet már belőttem, plusz heti 2 súlyzós, 3 aerob edzésre gondoltam. A legnagyobb gondom az utóbbival van. A futás nálam nem opció, hiába van a pulzusom aerob tartományban, nagy az izomveszteség. (Régen már volt egy fenékformálós kísérletem)
Uszoda az egy ideig sajnos nem jöhet szóba, a biciklizés pedig egyáltalán nem fáraszt ki, maximum szeles időben. (Alföldön élek). Nézegettem beachbody programokat is, de az nekem már nagyon kardió felé menne. Ha grammra pontosan igyekezném betartani az étrendem, plusz megemelném a súlyzós edzéseim számát, akkor mehetne a szálkásítás aerob nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!