Kezdő testépítőként mit ajánlotok?
Sziasztok!
Amióta elkezdtem serdülni, nőni és megnyúlni, azóta nagyon vékony vagyok. Szerintem genetika is van a háttérben, apai ágon nekem mindenki ilyen vékony volt ilyen idősen, és mindenkinek az edzés, a sport volt a kiút ebből. Tőlem mindig is nagyon távol állt még egyáltalán a sport gondolata is, nem hogy csináljam... de úgy érzem eljött az idő ahhoz hogy változtassak az életmódomon.
18 éves vagyok és cirka 50 kiló, szerintem abszolut érthető a dolog...
Amíg tart a vírus, itthon gondoltam az edzést. Tök király videósorozatot talátlam a youtubeon, vettem Scitec Jumbo tömegnövelőt, elkezdtem netes oldal segítségével figyelni a napi kalóriabevitelt. Edzésből is nagyjából minden megy, viszont kb alig van rajtam izom, így a fekvőtámasz eléggé nem megy és tökre el vagyok keseredve, hogy szerintem szabályosból alig ha egyet meg tudok csinálni... Karra és felsőtestre edzenék leginkább, de az esztétikus kinézethez kell az alsó test edzés is, azzal nincsen baj. Inkább azokkal a gyakorlatokkal, ahol a bicepsz és a tricepsz a fő edzendő terület. Mit ajánlotok, ezek fejlesztésére milyen gyakorlatok vannak, amit tök kezdő is szabályosan meg tud csinálni és hatásos is? Vagy esetleg mit tudnék máshogy csinálni, hogy a fekvőtámasz is menjen?
Köszönöm előre is a választ mindenkinek!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!