Profi testépítőként mennyit lehet keresni ma Magyarországon?
Nem akarlak elszomorítani de nem sokat. Szerintem sokkal inkább élnek a promókból, ilyen olyan videókból, esetleg edzőségből, mert szerintem több ember fordul egy izmos esetleg ismert emberhez.
Maga a versenyeken való részvétel nagyon keveset hoz még ha nyersz is...
Ráadásul rengeteget fogsz elkölteni a sportra, kell alaptőke is. Szóval szerintem csak úgy a jó, ha valamennyire "celeb" leszel, de mondom, legalább egy edző, vagy ha izmos vagy és értesz a dolgokhoz pl. egy ilyen szaküzletben előbb kapsz állást.
Nyilván így értettem. Influencerkedésből, edzősködés, stb mindenből befolyó összegre gondoltam.
Nyilván senki nem él meg csak és kizárólag a versenyek pénzdíjából.
Pont azon rohogtunk, hogy a Vida fitness felrakta facebookra a verseny dijait. Fitness kategoriakban 60 eft, testepitesben 100-150-200 eft jart az elso helynek. Nevetseges, egy havi kajad vagy/es cuccod nem futja ki. Hallottam olyan tagrol aki diakhitelbol a masik meg gyartosori operator es szemelyi kolcsonbol keszult fel versenyre. Az a vicc, hogy ha eler valami helyezest, akkor is max. fel eves torlesztojet fedezi, a maradek 3-4 evet meg majd megoldja. 😄
Ma az testepit Magyarorszagon akinek van havi 2 ezer euroja erre kolteni, azert hogy minimal versenyekenen bemutassa a pozokat par 100 ember elott meg facebookon vagy instan kapjon 3-400 likeot. Szomoru de sarkitva ez a helyzet. Penzt nem fogsz vele keresni az biztos. Nem veletlen hogy az osszes olyan ember aki komolyan gondolja, az allamokban kot ki. Ott egy kisebb volumenu versenyen is megkeresnek 5-10 ezer dollart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!